LiLo the Snitch.

De dagen van de oude Lindsay Lohan zijn al een behoorlijke tijd geteld. Die van het schattige, lieve en gehoorzame Disney-kindsterretje. In plaats daarvan stond ook 2018 voor de gevallen filmster weer in het teken van gekke virals, ruzies en andere verschrikkelijke headlines. Interviews doet Lindsay ondertussen nauwelijks, of zegt ze op het laatste moment af. Voor het Break the Internet-nummer van Paper Magazine maakt de inmiddels 32-jarige diva toch een uitzondering: ze wil niet alleen praten, het blad weet haar óók op de gevoelige plaat vast te leggen, in bijpassende Disney-stijl.

 

 

Inhoudelijk is er vrij weinig nieuws onder te zon. En omdat je waarschijnlijk weinig tijd hebt en heus iets met je dag wil doen, maakte ik alvast een korte samenvatting met de highlights (geen enorme uitdaging hoor, no worries):

  • Lindsay is naar Dubai verhuisd om de paparazzi te ontlopen
  • Haar nieuwe realityshow op MTV gaat op 8 januari van start
  • Noemt zichzelf gezond (😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂)
  • Wil het niet hebben over het incident waarbij ze onlangs vluchtelingen probeerde te ontvoeren
  • Ze zou nog steeds dolgraag Ariel spelen in de verfilming van De Kleine Zeemeermin

 

 

Vooral veel mooie plaatjes, weinig inhoud. En hoewel ik blij ben dat sommige dingen nooit veranderen, hoop ik dat het leven voor Lindsay in het komende jaar weer een beetje de goede kant op gaat. Met een succesvolle nieuwe serie en eindelijk eens wat positieve publiciteit. Maar het is bij dit vleesgeworden problem child toch net zoals bij goede voornemens: je doet onwijs je best, maar na twee dagen is alles gewoon weer bij het oude. Nou ja, hopelijk heeft ze dan eerst nog een killer Oudejaarsavond achter de rug. Het hele interview met Paper Magazine lees je hier.

Share your thoughts