Thank You.

Met zo’n tachtig miljoen views tijdens de eerste twee dagen na de lancering, is de langverwachte videoclip behorende bij de single Thank U, Next van Ariana Grande een ultiem bizar succes. Het is dan ook wel écht een pareltje geworden, vooral door de talloze throwbacks naar de nineties. Onder andere Legally Blonde, Bring It On en Mean Girls komen -perfect gedaan- terug in de video.

 

 

 

De cameo’s vliegen je -uiteraard- om de oren: van Kris Jenner tot Jennifer Coolidge, ik ben nog steeds de volledige vijf en een halve minuut van de clip aan het gillen, elke keer als ik ‘m weer zie. Maar de meest bijzondere en toffe is toch wel die van Mean Girls-hottie Jonathan Bennett die speciaal voor Ariana vijftien jaar na de originele film weer in de huid kroop van de iconische Aaron Samuels.

 

 

Geen gemakkelijke opgave trouwens, in een interview met BuzzFeed vertelde de hunk dat ie maar liefst zeven stylisten en kappers nodig had om ‘m weer in vorm te krijgen. Maar het resultaat mocht er dan ook wel echt zijn.

 

 

Het is overigens niet de eerste keer dat de -inmiddels openlijk homoseksuele- Hollywoodheterd blijft teren op zijn klassieke succesnummer Mean Girls, onlangs lanceerde hij een heus Burn Cookbook met naast een aantal smaakvolle recepten, vooral nog lekkerdere verhalen over de juice achter de schermen van de film. Smart boy.

 

 

Carrièretechnisch zit er verder weinig (hij presenteert een aantal kookrealityshows voor The Food Network) in het vat voor de mooiboy, dus teruggrijpen naar het verleden is wellicht niet het slechtste idee voor nu. En afgaande op Jonathan z’n Instagramfeed heeft ie een meer dan prima leven trouwens. Maar hoe fijn ik het vond om Aaron weer héél eventjes terug te hebben, nu is het weer tijd voor Jonathan himself. Die is namelijk ook heus de moeite waard.

 

Share your thoughts