The Hunting Lodge.

In 1990 was Taylor Hayes voor de allereerste keer in The Bold and the Beautiful te zien. Als ultieme aartsrivale van Brooke Logan heeft ze meerdere malen haar man afgepakt, stond ze meer dan eens op uit de dood en waren de bitchfights tussen de twee jáárenlang het hoogtepunt van de langlopende soap.

 

 

Tot het jaar 2013, toen vertrok Hunter Tylo definitief uit Los Angeles, nadat ze het met de producenten niet eens kon worden over een nieuw contract. Een aderlating voor The Bold, een knotsgekke psychiater kom je namelijk niet elke dag tegen. Een jaar later keerde ze nog eventjes terug voor het afronden van een aantal losse eindjes, daarna werd het stil rondom Taylor. Dit voorjaar keerde ze ein-de-lijk terug aan het front. Taylor schoot meteen iemand neer en duikt sindsdien af en toe op om de bittere strijd met Brooke weer op te pakken. Dat leverde alweer heerlijke scènes op: met een ouderwets taartgevecht als voorlopige hoogtepunt.

 

 

Ook tijdens de feestdagen is Taylor weer opgeroepen om de overige personages uit The Bold and the Beautiful weer eens flink wakker te schudden. Haar poging tot moord op Bill Spencer begint uit te lekken en als Ridge haar probeert te beschermen tot groot ongenoegen van Brooke is het alsof we in één klap weer terug naar de jaren negentig zijn geworpen. Een prima timing trouwens, de 8000ste aflevering van de oersoap is in aantocht en hoe vier je zoiets nou beter dan haat, nijd, ruzies en ander gekonkel?

 

https://www.facebook.com/TheBoldandtheBeautiful/videos/584930148643867/

 

Wat mij betreft zetten ze haar onregelmatige verschijning per direct om in een vaste aanstelling, want mocht The Bold and the Beautiful het nóg dertig jaar vol willen houden, dan is Taylor -inclusief haar freak of nature van een plastisch chirurgisch verbouwde verschijning- een absolute must. Call me crazy, maar ik houd van die vrouw. Ze hoort net zoveel bij de soap als de nooit veranderende bordkartonnen decors. Happy Holidays!

 

https://twitter.com/KatherineKellyL/status/1069433623760130048

Share your thoughts